Werken als serviceheld

Wij zijn de eerste en enige landelijke 24/7 storingsdienst met alle disciplines onder één dak: water, warmte, elektra en bouwkunde. Want storingsdienst rijden is een vak. Het is dynamisch en onvoorspelbaar. Er is brede kennis voor nodig en tegelijkertijd veel empathisch vermogen

Over ons

Wij zijn de eerste en enige landelijke 24/7 storingsdienst.  Storingsdienst rijden is dan ook ons vak. Er is brede kennis voor nodig en tegelijkertijd veel empathisch vermogen. Wij kunnen dat. 

Servicehelden cultuur

Onze kracht: ultieme klantgerichtheid. Want we weten: meer woongeluk bij bewoners = meer werkgeluk bij onze opdrachtgevers = meer werkgeluk bij ons. En andersom!

Werken als serviceheld

Als je storingsdienst rijden leuk vindt en liever niks anders doet. Als je houdt van mensen helpen, de dynamiek, de onvoorspelbaarheid, problemen oplossen, bijzondere dingen meemaken.

Werken als Serviceheld

Wij zijn hét bedrijf waar je als storingsmonteur absoluut wil werken als je goed bent in je vak. Als je storingsdienst rijden leuk vindt en liever niks anders doet. Als je houdt van mensen helpen, de dynamiek, de onvoorspelbaarheid, problemen oplossen, bijzondere dingen meemaken. En als je wilt werken in een team met een fantastische naamsbekendheid in de markt.

Wij zoeken onder andere:

Logo_Geko-grijs
Trainee allround serviceheld
Logo_BKW-grijs
Allround serviceheld
Logo_Berghuis-grijs
Allround serviceheld
Logo_Quist-grijs_zonder-combi
Allround serviceheld
Logo_Geko-grijs
Allround serviceheld
Servicehelden Podcast

In gesprek met Youri van BKW

Storingservice.nl

Van aanmelding tot afmelding: transparant, eenvoudig en snel

Maak kennis
met ons bedrijf

Lees ons blog