Storingservice.nl,
we zijn er voor je

Wij zijn de eerste en enige landelijke 24/7 storingsdienst met alle disciplines onder één dak: water, warmte, elektra en bouwkunde. Want storingsdienst rijden is een vak.

Het is dynamisch en onvoorspelbaar. Er is brede kennis voor nodig en tegelijkertijd veel empathisch vermogen. Het gaat om snel schakelen, prioriteiten stellen, attent zijn, gevoel hebben voor de situatie. Onze servicehelden kunnen dat. Ze doen niets liever dan bewoners geruststellen en snel en goed helpen bij een storing of calamiteit. Overdag of midden in de nacht, in Maastricht, Rotterdam, Den Helder of Sneek: wij van Storingservice.nl, we zijn er voor je.

Maak kennis met onze partners

 

 

Kortom, wij zijn hét bedrijf waar je als storingsmonteur absoluut wil werken als je goed bent in je vak. Als je storingsdienst rijden leuk vindt en liever niks anders doet. Als je houdt van mensen helpen, de dynamiek, de onvoorspelbaarheid, problemen oplossen, bijzondere dingen meemaken. En als je wilt werken in een team met een fantastische naamsbekendheid in de markt.

Wordt jij ook een serviceheld?

Bekijk onze vacatures of jouw ideale job er bij zit. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op want wij helpen jou graag.