Onze cultuur, de Servicehelden cultuur

We zagen het al langer in de branche: storingsdienst rijden is voor veel monteurs geen favoriet. Na een lange dag werken ook nog ‘s avonds en in het weekend paraat staan… ze zijn dan eigenlijk liever vrij.

Terwijl het wel superbelangrijk is dat bewoners altijd snel en goed geholpen worden bij een storing of calamiteit.

Gelukkig zijn er ook monteurs die zo’n storingsdienst juist fantastisch vinden. De dynamiek, de onvoorspelbaarheid, problemen oplossen, bijzondere dingen meemaken, er is voor deze servicehelden juist niks mooiers dan dat.

Onze kernwaarden

Ultiem klantgericht

Avontuurlijk

Transparant

Betrouwbaar

Wij verenigden deze servicehelden en creëerden zo de eerste en enige landelijke 24/7 storingsdienst met alle disciplines onder één dak: water, warmte, elektra en bouwkunde. Eén aanspreekpunt dus, voor álle storingen en calamiteiten, overal in Nederland. Onze kracht: ultieme klantgerichtheid. We verlichten de druk op jullie organisatie én overtreffen de verwachtingen van bewoners. Want we weten: meer woongeluk bij bewoners = meer werkgeluk bij onze opdrachtgevers = meer werkgeluk bij ons. En andersom!

Servicehelden Podcast

In gesprek met Youri van BKW

Storingservice.nl

Van aanmelding tot afmelding: transparant, eenvoudig en snel

Maak kennis
met ons bedrijf

Lees ons blog

Wordt jij ook een serviceheld?

Bekijk onze vacatures of jouw ideale job er bij zit. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op want wij helpen jou graag.