Storingservice.nl,
we zijn er voor je

De druk is hoog in de bouw en techniek. Werk is er genoeg, maar vakmensen zijn schaars. Er wordt continu aan ze getrokken. Hoe zorg je er als woningcorporatie, aannemer, onderhoudsbedrijf en installateur voor dat het werkplezier bij je vakmensen groot blijft?

Hoe verlicht je de druk op je team en organisatie? En hoe zorg je er tegelijkertijd voor dat je bij storingen en calamiteiten blijft voldoen aan de verwachtingen van klanten en bewoners? Dat je er altijd voor ze bent?

Storingsdienst rijden is ons vak. Er is brede kennis voor nodig en tegelijkertijd veel empathisch vermogen. Het gaat om snel schakelen, prioriteiten stellen, attent zijn, gevoel hebben voor de situatie. Wij kunnen dat. We optimaliseren daarbij continu het proces. Geven via ons realtime platform 24/7 inzicht in waar we zijn en wat we doen, werken met heldere, vaste tarieven richting onze opdrachtgevers en onderzoeken voortdurend hoe digitalisering en de inzet van nieuwe technieken onze dienstverlening nog verder kan verbeteren.

Werkzaamheden

Bouwkunde

Water

Warmte

Elektra

Wij verenigden deze servicehelden en creëerden zo de eerste en enige landelijke 24/7 storingsdienst met alle disciplines onder één dak: water, warmte, elektra en bouwkunde. Eén aanspreekpunt dus, voor álle storingen en calamiteiten, overal in Nederland. Onze kracht: ultieme klantgerichtheid. We verlichten de druk op jullie organisatie én overtreffen de verwachtingen van bewoners. Want we weten: meer woongeluk bij bewoners = meer werkgeluk bij onze opdrachtgevers = meer werkgeluk bij ons. En andersom!

Het maakt ons dus niet uit of een storing overdag is of midden in de nacht, in Maastricht, Rotterdam, Den Helder of Sneek. En of je ons nou nu al nodig hebt of in de toekomst: we zijn er voor je.

Servicehelden Podcast

In gesprek met Youri van BKW

Storingservice.nl

Van aanmelding tot afmelding: transparant, eenvoudig en snel

Maak kennis
met ons bedrijf

Lees ons blog

Wordt jij ook een serviceheld?

Bekijk onze vacatures of jouw ideale job er bij zit. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op want wij helpen jou graag.