De hoogste kwaliteit en service.

BKW Onderhoud is uw professionele partner voor bouwkundige calamiteiten, water- en elektrastoringen. Waar andere storingsdiensten stoppen, gaan wij verder. Ook buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen. Wij werken voor aannemers, installateurs, VvE’s en eigenaren of beheerders van vastgoed binnen de randstad en omstreken.

Over BKW

Storingsdienst rijden is ons vak. Wij verzorgen de storingen in Noord- en Zuid-Holland. Er is brede kennis en tegelijkertijd veel empathisch vermogen nodig om serviceheld te zijn. Het gaat om snel schakelen, prioriteiten stellen, attent zijn, gevoel hebben voor de situatie. Wij kunnen dat. We optimaliseren daarbij continu het proces. Geven via ons realtime platform 24/7 inzicht in waar we zijn en wat we doen, werken met heldere, vaste tarieven richting onze opdrachtgevers en onderzoeken voortdurend hoe digitalisering en de inzet van nieuwe technieken onze dienstverlening nog verder kan verbeteren.

Waar zit BKW

BKW Office Noordeindseweg 256a
2651 LL Berkel en Rodenrijs

Werken bij BKW

Als geen ander begrijpen we dat een goede privé-werk balans belangrijk is en dat de mogelijkheid om je eigen uren in te delen je de vrijheid geeft om te doen waar jij blij van wordt.

Werken in de avonduren of alleen de weekenden, dit combineren met een andere baan? Dat kan!

Fulltime of minder uren, de ene week meer uren werken dan de andere week? Dat kan!

Werken op de meest inspirerende locaties en ook nog eens met de leukste collega’s? Dat kan!

Storingservice is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en we hebben hiervoor zelfs FD Gazellen Awards voor ontvangen. Een grote eer om te zien dat onze enthousiaste inzet en unieke visie op het servicevak gewaardeerd worden.

Je kunt ons zeker een uniek allround serviceplatform noemen, samenwerkend met een grote diversiteit aan opdrachtgevers.

Onze vacatures

Logo_BKW-grijs
Allround serviceheld
Meer vacatures

Meer weten over BKW?

Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over BKW.